Jesensko SDM srečanje

Pozdrav, dragi bralec/ka!

Ta vikend oz. nedeljo, 24. 10. 2010, je potekal tradicionalni kostanjev piknik SDM-a za starejše in preizkušene v bolezni.

Vse skupaj se je začelo že v soboto zvečer, ko smo po dramski igri dijakov iz dijaškega doma AMS, v   prijetnem vzdušju narezali kostanj, pripravili prostor in vse ostalo potrebno za piknik.

Druženje se je začelo v nedeljo ob osmih zjutraj, ko smo nadebudni šoferji in šoferke zaradi zaprtih cest (mimogrede, v Ljubljani je potekal maraton…večina cest, kjer bi se sicer vozili-beri bližnjice-, so bile zaprte) testirali našo potrpežljivost. Na koncu nam je le uspelo! Vsi povabljeni so srečno in varno prispeli k sveti maši ob 9.30.

Po maši je sledilo kosilo v dvorani, kjer se Fšdjevci zbiramo ob ponedeljkih. Prepletanje mlade in malo manj mlade  generacije nam daje venomer znova vedeti, da smo vsi ena velika družina, ki z veseljem skrbi drug za drugega, se rada druži in kakšno tudi zapoje.

Tako smo tudi tokrat ob ritmih kitare, napenjali naše glasilke in skupaj prepevali na ves glas. Druženje je minilo ob skodelici kave, kozarčku domačega mošta in pečenega kostanja (njamsk).

Bilo je lepo. ZARES! Hvala vsem, ki ste se piknika udeležili, kajti brez vas ne bi bilo, kot je bilo; hvala tudi vsem, ki ste na kakršenkoli način pomagali.

Spodaj še nekaj dokazov, da je piknik zares uspel .

Bodite lepo.

Ana in Barbara (25ka)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja